top of page
Ouder volwassenen koppel die Affectie
Couple by the Beach_edited.jpg
Lesbisch koppel

'Houd Me Vast' - training voor koppels

In 8 gesprekken naar meer verbondenheid

Wat is het?

Houd me vast is een training voor koppels volgens het Emotionally Focused Couples Therapy (EFT) -model dat werd ontwikkeld door Sue Johnson. Het is een stapsgewijze aanpak om jullie relatie te verstevigen. Doorheen verschillende wetenschappelijke studies werd aangetoond dat dit model voor relatietherapie effectief is in het creëren van meer verbinding tussen partners. Het model baseert zich op de hechtingstheorie dat ons leert dat wij ook als volwassenen op zoek zijn naar een veilige verbinding met onze geliefden, en meer in het bijzonder, met onze liefdespartner. Wanneer we ons veilig verbonden voelen met onze partner staan we sterker om de uitdagingen in het leven te kunnen aangaan. Het helpt ons ook om meer rust te vinden en daardoor meer te kunnen genieten van het leven. 

Het ‘Houd Me Vast’ – programma is een training dat wordt aangeboden in groep. De bedoeling van deze training is vooral om als koppel met elkaar in gesprek te gaan rond de dingen die aangeboden worden aan de groep. Er wordt niet verwacht persoonlijke dingen te delen in de groep. 

De training bestaat uit een afwisseling van thematische uitleg, video’s en opdrachten. 

 

Meer info over Sue Johnson, EFT en Houd Me Vast kan je terugvinden op de website van EFT-Belgium

Voor wie?

Deze training richt zich tot koppels die weer/meer verbinding willen voelen, of die hun relatie verder willen verdiepen en de liefde willen herontdekking. 

Hoe/Wanneer?

De training gaat zowel als twee-daagse door als kan op maat vastgelegd worden (vb 8 sessies van een twee uur, 4 sessies van 4 uur of 2 afzondelijke dagen)

Neem gerust contact voor de mogelijkheden! 

Info en inschrijven

kristien.schoevaerts@praktijkdeboom.be

bottom of page