Tweedaagse 'Houd Me Vast' - training voor koppels

Wat is het?

Houd me vast is een training voor koppels volgens het Emotionally Focused Couples Therapy (EFT) -model dat werd ontwikkeld door Sue Johnson. Het is een stapsgewijze aanpak om jullie relatie te verstevigen. Doorheen verschillende wetenschappelijke studies werd aangetoond dat dit model voor relatietherapie effectief is in het creëren van meer verbinding tussen partners. Het model baseert zich op de hechtingstheorie dat ons leert dat wij ook als volwassenen op zoek zijn naar een veilige verbinding met onze geliefden, en meer in het bijzonder, met onze liefdespartner. Wanneer we ons veilig verbonden voelen met onze partner staan we sterker om de uitdagingen in het leven te kunnen aangaan. Het helpt ons ook om meer rust te vinden en daardoor meer te kunnen genieten van het leven. 

Het ‘Houd Me Vast’ – programma is een training dat wordt aangeboden in groep. De bedoeling van deze training is vooral om als koppel met elkaar in gesprek te gaan rond de dingen die aangeboden worden aan de groep. Er wordt niet verwacht persoonlijke dingen te delen in de groep. 

De training bestaat uit een afwisseling van thematische uitleg, video’s en opdrachten. 

 

Meer info over Sue Johnson, EFT en Houd Me Vast kan je terugvinden op de website van EFT-Belgium

Voor wie?

Deze tweedaagse training richt zich tot koppels die weer/meer verbinding willen voelen, of die hun relatie verder willen verdiepen en de liefde willen herontdekking. 

Over de trainers

De training wordt gegeven door Hanne Devinck en Kristien Schoevaerts, beiden contextuele systeemtherapeuten en advanced getrainde EFT-relatietherapeuten bij EFT-Belgium. 

Praktisch 

Komende training gaat door op 27 november en 11 december 2020, van 9 tot 17u.

DEZE DATA WORDEN VERPLAATST NAAR VOORJAAR 2021. Indien interesse stuur gerust al een mail, dan brengen we u op de hoogte.

Er is ruim plaats en voldoende verluchting/airconditioning. 

 

Prijs

495 € per koppel.

Lunch, koffie, thee, water en versnaperingen worden voorzien.

Contact

kristien.schoevaerts@praktijkdeboom.be

hanne.devinck@praktijkdeboom.be

In 8 gesprekken naar meer verbondenheid