Supervisie

vanuit een systemisch kader 

In supervisie wordt er dieper ingegaan op jouw identiteit als psycholoog/psychotherapeut. Samen kijken we naar waar je in het therapeutische proces met cliënten in vast loopt, onzeker over bent, of waar je je verder in wilt vervolmaken. Er wordt eveneens gekeken naar de therapeutische relatie die je aangaat met het cliëntsysteem in relatie tot je eigen persoon. Het doel van de sessies is om te groeien als therapeut, om met een professionele houding en vanuit jouw eigen bewuste stijl met zelfvertrouwen in je werk te staan.

Groepssupervisie heeft een iets andere vorm dan wanneer je individueel op gesprek komt. In groepssupervisie  wordt met enkele supervisanten samen gekeken naar een persoonlijk of afgesproken thema en wordt er samen over gereflecteerd. De supervisor ondersteunt, stuurt bij en vult aan met waardevolle invalshoeken. 

Je kan ook supervisie aanvragen voor je team. In deze supervisie wordt er gekeken naar de dynamieken van je team. Het doel van teamsupervisie is om de krachten die in elk team inherent aanwezig zijn beter te leren benutten.

 

Een individuele supervisie duurt 1 uur, in groep wordt de duur op voorhand afgesproken. Tarief individueel is 70 € /u. Voor groepssupervisie is het tarief afhankelijk van groepsgrootte en duur van de supervisie. 

Contact:

Kristien Schoevaerts

kristien.schoevaerts@praktijkdeboom.be