is nog even op pauze...

nieuwe data volgen van zodra het weer mogelijk is

Yoga volgen bij de Boom kan in de vorm van een groepslessen of privélessen op maat. De yoga die wordt aangeboden is een combinatie van yin en restoratieve yoga. Het zijn 2 zachte en rustige yogavormen die gericht zijn op ontspannen en naar binnen keren. Onderzoek wijst uit dat deze rustige vorm van yoga energie-herstelllend werkt. Dit is aangewezen vb tijdens of na ziekte of burn-out, maar ook mensen wiens leven druk of emotioneel/fysiek veeleisend is hebben baat bij een wekelijks moment om mentaal en lichamelijk op te laden. De lessen zijn niet gericht op het ontwikkelen of versterken van spierkracht. Bij de yin houdingen worden wel bepaalde lichaamszones tijdelijk onder een zachte spanning gebracht om daarna te kunnen genieten van een heerlijke ontspanning. In de restoratieve houdingen word je volledig ondersteund door yogakussentjes waardoor je alle spanning  kan loslaten. De lessen zijn aangewezen bij mensen die op een zachte manier (terug) contact willen maken met zichzelf en hun lichaam. De yogahoudingen worden zittend of liggend uitgevoerd en zijn toegankelijk voor elk lichaam. De houdingen nodigen uit om te vertragen, energie te laten stromen en bij jezelf te komen. 

Heb je nood aan een individueel rust- en oplaadmoment of aan meer persoonlijke aandacht? Dan is een privéles misschien wel iets voor jou. Op basis van jouw profiel wordt er een les op maat gemaakt die plaats vindt op een moment waar jij je goed bij voelt. 

Inschrijven voor een proefles, groepsles of privéles kan door een mailtje te sturen naar Stefanie Crabbé:

stefanieyogaencoaching@praktijkdeboom.be

tel. 0471 72 66 69

Groepslessen:

Deze gaan door vanaf oktober 2020, steeds op donderdagavond van 19u tot 20.15u.

In de schoolvakanties is er eveneens yoga op woensdagvoormiddag van 10.15u tot 11.30u.

Prijs:

Je betaalt 48 euro voor 4 lessen. Binnen deze reeks is het ook mogelijk om een proefles te volgen. Hiervoor betaal je 14 euro. Gelieve voorafgaand te betalen via overschrijving: BE70 3631 9255 3225.

 

Praktisch:

Een matje wordt in de praktijk zelf voorzien, gelieve zelf een kussen en dekentje mee te brengen. Draag comfortabele kledij.