Yoga, kom tot rust...

Yoga volgen bij de Boom kan in de vorm van een groepslessen of individuele yoga op maat. De yoga die wordt aangeboden is een combinatie van yin en restoratieve yoga. Het zijn 2 zachte en rustige yogavormen die gericht zijn op ontspannen en naar binnen keren. Onderzoek wijst uit dat deze rustige vorm van yoga energie-herstelllend werkt. Dit is aangewezen vb tijdens of na ziekte of burn-out, maar ook mensen wiens leven druk of emotioneel/fysiek veeleisend is hebben baat bij een wekelijks moment om mentaal en lichamelijk op te laden. De lessen zijn niet gericht op het ontwikkelen of versterken van spierkracht. Bij de yin houdingen worden wel bepaalde lichaamszones tijdelijk onder een zachte spanning gebracht om daarna te kunnen genieten van een heerlijke ontspanning. In de restoratieve houdingen word je volledig ondersteund door yogakussentjes waardoor je alle spanning  kan loslaten. De lessen zijn aangewezen bij mensen die op een zachte manier (terug) contact willen maken met zichzelf en hun lichaam. De yogahoudingen worden zittend of liggend uitgevoerd en zijn toegankelijk voor elk lichaam. De houdingen nodigen uit om te vertragen, energie te laten stromen en bij jezelf te komen. 

Heb je nood aan een individueel rust- en oplaadmoment of aan meer persoonlijke aandacht? Dan is een privéles misschien wel iets voor jou. Op basis van jouw profiel wordt er een les op maat gemaakt die plaats vindt op een moment waar jij je goed bij voelt. 

Inschrijven voor een proefles, lessenreeks of privéles kan door een mailtje te sturen naar Stefanie Crabbé:

stefanieyogaencoaching@praktijkdeboom.be

tel. 0471 72 66 69

Normaal gezien zou de nieuwe reeks lessen van start gaan op vrijdag 17/04. De maatregelen n.a.v. het coronavirus gelden nog steeds. Van zodra de maatregelen het toelaten om weer yoga te geven komen de nieuwe data online, hou dus de site in het oog! Indien je nog vragen zijn, twijfel niet om Stefanie te contacteren. 

Groepslessen: om ieder op maat aandacht te kunnen geven gaan de yogalessen door in een kleine groep (max. 5 personen), je kan natuurlijk altijd een proefles volgen, deze wordt als je inschrijft voor de reeks verrekend in de totaalprijs:

 

Komende lessenreeksen (telkens 5 lessen):

Op vrijdag van 14 tot 15.15u​

Op vrijdag van 16 tot 17.15u​

  • vrijdag 17/04

  • vrijdag 24/04

  • vrijdag 8/05

  • vrijdag 15/05

  • vrijdag 29/05

  • vrijdag 17/04

  • vrijdag 24/04

  • vrijdag 8/05

  • vrijdag 15/05

  • vrijdag 29/05

Privéles: deze kunnen ingepland worden naar wens, neem hiervoor even contact met Stefanie

Prijzen:

Proefles: 14 euro

Lessenreeks: 60 euro voor 5 lessen 

Privéles: 50 euro voor een sessie van 75 minuten

Gelieve steeds te betalen voor aanvang van de les of lessenreeks. Betalen kan cash, via de bank app of per overschrijving.

 

Praktisch:

Al het materiaal wordt in de praktijk zelf voorzien. Draag comfortabele kledij en neem eventueel een warme trui en sokken mee want tijdens de yoga kan je wel eens afkoelen.