Gezinsyoga

 

De focus in de sessies ligt erop om via de speelse oefeningen je kind, maar ook jezelf als ouder, beter te leren aanvoelen, en zo op een speelse manier te werken aan de band tussen jou en je kind. Deze vorm van yoga bevordert zowel de fysieke en mentale ontwikkeling van een kind en is hechtingsstimulerend. De groep staat open voor kinderen met en zonder bijzondere noden.

De workshops familieyoga kun je los volgen en zijn bedoeld voor duo's van volwassene + kind (3-12 jaar). Voor een sessie betaal je €20 per duo. Voorkennis van yoga is niet nodig! Uiteraard worden met alle covid-voorzorgen rekening gehouden.

Familieyoga zorgt voor:

 

  • versterken van de band tussen ouder/verzorger en kind

  • vergroten van het zelfvertrouwen (van je kind, maar ook van jezelf als ouder/verzorger)

  • meer kracht, balans en souplesse in lichaam en geest

  • meer inzicht in de 'handleiding' van je kind 

  • genieten van een rustpuntje en van samenzijn

  • ...

Wie zijn de begeleiders?

De familieyoga wordt gegeven door Liesbet en Laurie van Lilayoga (www.lilayoga.be), een energiek en liefdevol samenwerkend duo die yoga geven met hart en ziel. Liesbet volgde haar opleiding als teacher in Radiant Child Yoga bij Cristin Tighe en een kinderyogaopleiding bij Helen Purperhart in Almere. Daarnaast rondde ze haar Ashtanga docentenopleiding af en blijft ze zich verdiepen in deze traditie. Laurie volgde haar docentenopleiding bij Still Flowing Yoga, waarbij de focus ligt op hoe je de houdingen vanbinnen ervaart en op zoek gaat naar wat er goed voelt voor jouw lichaam op dit moment. Daarnaast volgde ze de kinderyogaopleiding in Radiant Child Yoga bij Cristin Tighe en nam ze deel aan diverse bijscholingen bij Helen Purperhart. Naast kinderyoga geeft Laurie ook hatha yoga en prenatale yoga.

_DSC0131.jpg

Wanneer:

De lessen gaan door op de zolderruimte van de praktijk, en dit op zaterdag van 10 tot 11 uur

Dit zijn de data voor 2020:

12 september 

17 oktober 

14 november 

5 december 

Prijs:

Voor een sessie betaal je €20 per duo. 

Inschrijven:

Kan bij Liesbet en Laurie via info@lilayoga.be

 

Praktisch:

Een matje, dekentje en kussen worden in de praktijk zelf voorzien. Draag comfortabele kledij.